4 aplicatii pe care le astept cu infrigurare

Aplicatii pentru femei cu copii mici

A mea iubita jumatate este programator de profesie. Prin urmare asist mai mereu la discutii despre tot felul de aplicatii noi care par sa schimbe soarta omenirii, sau nu. Are dezvoltat un ochi critic extrem de activ. Nu vrei sa intri intr-o dezbatere cu el decat daca detii informatii bine documentate. Cu popriile-ti argumente te face KO pe un fir logic extrem de … programatoricesc.

Asa ca m-am gandit sa ii propun cateva aplicatii care ar avea potential in lumea femeilor cu copii mititei:

  1. O aplicatie care sa-mi ofere zilnic, timp de o saptamana, o idee pentru masa de seara. Dar nu orisicum. Cum probabil se gandeste si el cunoscand micile mele pasarele, vreau o aplicatie care sa-mi inregistreze cateva detalii importante, cum ar fi: ingrediente preferate in saptamana respectiva unde sa pot alege alimentele de sezon sau pur si simplu cele pe care stiu ca le am in frigider si risca sa se strice daca le mai tin mult; ce ingrediente nu pot include in saptamana respectiva, pentru ca exista vreo restrictie alimentara dubioasa.

Cum ar fi ca duminica la cumparaturi, sa introduci cateva alimente in aplicatie, iar aceasta sa iti propuna in fiecare zi a saptamanii urmatoare, varianta potrivita pentru masa?

Totul de preparat in maxim 30 de minute. Optiunea aceasta va fi presetata la mine. Daca tu vrei sa iti impresionezi oaspetii, poti sa presetezi 2 ore si 30 de minute. Bafta.

  1. Oare cum ar fi daca ar exista o aplicatie care sa iti masoare pulsul, ochii iesiti din orbite sau vibratia glandei de la gat si care sa detecteze faptul ca ai nevoie un piiiic de ajutor cand relationezi cu copiii obositi. Stii tu – momentele acelea mai putin frumoase. Si automat sa inceapa o voce cu texte motivationalo – senzorialo – auditivo – ceva:

“fii zennnn”;

“daca nu merge mai incearca odataaaam”;

“uite acolo un pereteeeeeem; da un pumn in eeeeel; nu in ala ca-i din ipsooooos; mai la dreapta putiiiiiiin e unul din betoooooonn; in ala, daaaam”;

“intotdeauna gandeste pozitiv si cauta solutiiiii: ti-a scazut glicemiaaaaaa; cumpara o ciocolataaaaam; ai magazin la 3 minute de tineeeeem”.

  1. O aplicatie care sa se activeze mereu la cumparaturi. Daca se intampla sa cumpar ceva care exista deja acasa sau de care nu am nevoie, atunci sa ma atentioneze: “nimeni nu mananca asa ceva; te rog ia niste paste si paine alba; mana jos de pe painea integrala”.
  2. O aplicatie care sa ma trezeasca, doar pe mine, cand adorm la copii in camera, in incercarea de ai adormi. Nu. Sotul nu functioneaza. Niciodata.

Momentan cam atat. Daca totusi imi mai vin idei, completez in continuare.

Voi? Ceva idei?

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *