A venit vara. Gata cu sosete desperechiate, pana in septembrie

sosete desperechiate.

De obicei sunt destul de atenta atunci cand vine vorba de lucrurile copiilor. Cel putin incerc. Desi intentia exista, nu-mi iese niciodata la numaratoare, ce bag si ce scot … din masina de spalat. Ma refer in special la sosetele care acum sunt de 7 ori mai multe decat inainte. Nu stiu exact de cate perechi de sosete au nevoie copiii vostri, dar la noi asa pare. Oare cum se vede situatia cand ai 3 copii voinici? Oare aveti un sifonier doar al lor? Ma omoara curiozitatea.

Am atat de multe sosete incat o tura la masina de spalat le este dedicata in totalitate. Si dupa cum toata lumea stie, pardon, dupa cum toate femeile cunosc prea bine, intotdeauna ramai cu un manunchi de sosete care doar Dumnezeu stie cand si unde se vor regasi din nou.

Insa 3 membri ai acestei mandre familii de romani nu mai poarta podoaba vestimentara atat de mancatoare de energie in 3 anotimpuri din 4. De ce spun de energie? Pentru ca in afara de cea electrica, mai este si energia noastra mentala pe care o folosim intotdeauna pentru imperechiat un maldar de textile cu alt maldar de textile.

Lego?! HA!!

Sunt destul de sigura ca un barbat nu ar rezista la o astfel de munca de savant casnic. Ati vazut oare cate modele de sosete albe exista? Credeti ca un barbat ar face fata? Io i-as propune domnului sa nu mai faca atatea nazuri, pe motiv ca o soseta rosie i-a asigurat „pata” de culoare pentru intregul sezon. El habar nu are cu ce avem noi de a face.

Doamnelor, dar ce am sesizat!

Dragi mame suferinde, care empatizati cu mine si va regasiti in succinta descriere de mai sus, a venit vara. Vara copiii nu poarta sosete. Sotul mai poarta, nah. Omul e la birou si trebuie sa fie mai prezentabil si sa confere incredere. Eu si copiii insa, nu.

Cred ca ieri am cules de pe sarma ultima mare tura sosetareasca. Acum, in cosul de rufe, mai exista doar cateva razlete, pe care le voi impleti printre alte rufe. Cele culese de pe sarma insa, sunt inca pe o canapea mai putin folosita si presimt ca acolo vor sta foarte bine pana in weekend cand le voi trata ca o adevarata gospodina si mama responsabila.

Si totusi, unde dispar sosetele dupa ce intra in masina de spalat?

Ma intreb acum pentru ca iata, a trecut deja ciclul toamna, iarna, primavara si in continuare am un manunchi intimidant de sosete singure. Lasati intrebarile privitoare la sotul care intarzie pe motiv ca nu gaseste sosul ala pe care, cica, l-ai pus tu pe lista, lasati in pace soferii pe care nu ii intelegeti in trafic … dar unde, serios, unde se duc sosetele acestea? Ar trebui sa gasim macar scame in urma lor, nu?

A venit vara. Gata cu sosete desperechiate, pana in septembrie

Sursa poza

Sursa poza

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *