Amintirile din copilarie ale lui Daddy Cool

Amintirile din copilarie ale lui Daddy Cool

Robert Diaconeasa este bloggerul care a initiat o campanie tare frumoasa la el acasa, adica pe blogul sau. In blogosfera el este www.daddycool.ro si scrie despre un parenting bazat pe respect, dialog, permisivitate si libertate, metode blande dar si putina cariera. Are o fetita superba care ii arata in permanenta calea si-i indruma pasii pe noua poteca ivita de dupa paternitate.

Amintiri din copilarie este ultima lui inventie :).

Este un program in care crede ca poate aduce o schimbare si pentru care a reusit sa coalizeze multi oameni.

In fiecare luna isi propune sa ajute un copil care are performante dar nu si posibilitatea materiale pentru a continua. In viziunea mea, lupta pentru progresul tinerei generatii.

Miza consta in strangerea a 100.000 de vizualizari pentru interviurile cu muzicieni romani pe care chiar Robert le tine. Pana acum am auzit povestile artistilor: Liviu Teodorescu, Florin Ristei, Lora, Irina Rimes, Ami. 

Saptamana aceasta, invitat este Alex Velea care vorbeste despre momentele lui fabuloase din copilarie. Totul se desfasoara pentru Roberta Radu care este o fetita foarte talentata in sala de gimnastica, unde a castigat mai multe medalii. Sponsorul Caroli va oferi 5000 de euro Robertei, dupa ce aceste 100.000 vizualizari sunt atinse.

Astazi sharing chiar inseamna caring.

Proiectul lui Robert il vedeti aici:

Amintiri din copilărie cu… Alex Velea!

Ca de la un DaddyCool la altul, mi-am dat întâlnire cu Alex Velea să povestim despre amintirile lui din copilărie, în scop caritabil. Alex are o mulțime de povești super interesante de împărtășit, iar scopul final este să-i susțină visul Robertei Radu, o gimnastă în vârstă de doar 10 ani, super talentată și cu un viitor strălucit.Fiți și voi alături de noi și ajutați-ne să strângem cele 100.000 de vizualizări necesare pentru ca donația de 5000 de euro din partea sponsorului Caroli să ajungă la Roberta. FIECARE VIZUALIZARE & SHARE CONTEAZĂ!#amintiridincopilarie #primulvlogcaritabil #daddycoolro #alexvelea

Publicată de DaddyCool.ro pe Luni, 18 Decembrie 2017

Primul succes a fost deja atins. Laurentiu Costinas este primul caz pentru care Robert s-a luptat. Despre acesta puteti citi pe final de saptamana daca urmariti blogul www.daddycool.ro

Robert, succes.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *