Barbatii sensibili se cunosc de mici

Barbatii sensibili

Iar noi, femeile, punem mare pret pe aceia dintre reprezentantii celeilalte tabere, care inteleg si vad cu adevarat fiinta deosebita din fata lor, stiu sa se bucure de prezenta diafana, stiu sa astepte chiar si atunci cand aceasta se pregateste sa iasa la piata sau stiu sa ofere imbratisari calde … asa ca Olaf.

In cazul acesta, o spun cu imens de mare mandrie de mama de baietoi, blond cu ochii negri pe deasupra, ca detin un exemplar care ar putea sa intre in aceasta categorie. Sub sfanta mea obladuire, cu putin noroc din partea sortii si un strop de sansa din societatea scumpa si draga, ma astept sa fiu si mai mandra peste cativa ani.

Barbatii sensibili si filmele … de desene animate

Marele blond de 4.1 ani este imediat sensibilizat de filmele de desene animate.

A plans la Regatul de Gheata cand Ana s-a transformat in statueta de gheata, la Minionii, dar nu-mi mai aduc aminte exact momentul.  Ultimul moment sensibil s-a petrecut la Brave, cand regina urma sa se transforme pentru totdeauna in urs.

Dintr-o data, barbia a inceput sa tremure, iar gurita perfecta, usor intredeschisa, si-a lasat marginile in jos. A inceput sa se joace nervos cu un degetel, iar o lacrima i-a tasnit pe obraz. Tata-su mi-a observat atentia si si-a indreptat privirea spre el. Si el la randul sau, barbat sensibil, s-a lasat imediat impresionat de sentimentalismul fiului si i-a luat usor manuta in mana lui parinteasca plina de invataturi. In momentul acela, superbul blondin si-a dat drumul lacrimilor.

Dar stai! Regina a revenit la viata si blestemul a fost invins! Ieeei. Sa vezi ce bucurie s-a inchistat pe obrajii rosii ai micului pui.

Sensibilitatea lui vine din empatia pe care simt ca o detine in doze considerabile. Daca esti curioasa, citeste articolul asta si ai sa intelegi exact ce poate sa faca un copil de doar 4 ani: Tactica si strategie la doar 4 ani si un biet parinte fara aparare,

Un spectacol de o sensibilitate rara.

Nu stiu cat empatizam eu la 4 ani, dar el sigur are o latura sensibila pe acolo.

Sursa poza

1 răspunde

Urmăritori & Pingbacks

  1. […] suparata si pe foarte tare si putin pe eu. Una peste alta, la 4 ani si aproape jumatate, marele blond, sensibil de fel, s-a prins ca e groasa si ca mama’sa este suparata cum rar mai fusese pana […]

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *