Când ai pe mână banii pentru cadouri de Crăciun, ajungi să te tunzi

cadouri de Crăciun

Mă aflam într-un mall mioritic, adică de pe la noi. Aveam de mânuță un singur junior, respectiv pe Fina Balerină.

În cealaltă mână se afla mare parte a bugetului pentru Crăciun. Muhaha. De mult nu mai simțisem atât de multă putere în mâini, mai precis în buricele degetelor care știau parola secretă – PIN-ul familiei. Cel mai important lucru era că aveam mână liberă în a-l utiliza, cu cap, pentru linistea sarbatorilor. Adică pe cadouri.

Dinamica femeii RESPONSABILE la cumpărături când e după cadouri de Crăciun

După trei plase pline, mama și fiica au simțit mațele ghiorțăind a foame.

Acum, deh, doar nu o fi fost vina mea în totalitate, căci lângă acea masă unde savuram o supa sănătoasă, se afla fix un salon!

Și dintr-o dată se făcu lumină in mintea mea. Două cornițe îmi apărură în mijlocul capului.

Întrebare retorică: Cam de cât timp nu m-am mai tuns eu?

Răspuns just: Să tot fie vreun an.

Concluzie realistă: Dacă nu-mi ascult acum instinctul, precum și vârfurilor firelor de păr tocite, cu siguranță vor prinde Revelionul în starea aceasta deloc de neignorat.

Nu puteam refuza linia destinului care mi se arătă pe culoarul luminat al pierzaniei – deci hai să cheltuim niște bani pe adevărate cadouri de Crăciun! 🙂

Am intrat repede pe net să verific lista de prețuri, ca o mamă responsabilă ce sunt. Ferească Sfântu’ să se înțeleagă că-s altfel.

Perfect! Nu mai merg la stomatolog mâine, iar Fina Balerină va trebui să sară peste două ore de balet. Orice bine are, până la urmă, un preț al lui.

În salon cu regularitate … la un an

Am intrat amândouă în acel salon cu două întrebări pe buze:

1. Bună ziua, aveți pe cineva liber fix în secunda asta?

Răspuns: Da!

Ta naaaa. Destinul…..

2. Aveți o baie?

Amandoua avea o urgenta. Dacă trebuia să merg în baia din mall, renunțam la “cadoul de Craciun”. Ai observat oare că timpul se dilată atunci când te duci cu copilul la baie, cu toate cele 7 rânduri de haine pe tine?

Iată că aveau și baia.

După 20 de minute eram deja cu părul în apa, iar un băiat simpatic îmi masa podoaba capilară. Un ochi era în permanență aruncat către copilul care deja dădea semne de plictiseală.

Însă rezultatul a fost unul neașteptat. Acum chiar arăt a om.

Momentul acela jenant

Tânărul de la celalt capăt al firelor mele de par m-a întrebat “Da cam de cât timp nu m-am mai tuns eu, că pare cam tocit?”

După o analiză fugară a decorațiilor de pe pereți, a logoului salonului, a doamnei coafată si mega aranjată care se afla la recepția foarte fancy, am răspuns cu juma’ de gură”de vreo juma’ de an”.

Oricum nu cred că ar fi crezut vreodată adevărul. Cine se mai tunde azi o dată pe an…în afară de mine??? Vreo mână pe sus …?

Însă ce nu fac astrele și Feng Shuiul când se aliniează?!

Sursa foto

2 raspunsuri
 1. Tanase Alexandra Adelina
  Tanase Alexandra Adelina says:

  Euuuuu.Am constatat astăzi ca a trecut un an dar nu știu când voi ajunge.Sincer as vrea sa îmi vând parul dar nu știu unde

  Răspunde
  • mamenebune
   mamenebune says:

   Mi-am promis că data viitoare nu voi mai aștepta atât. Ah! Stai! Asta mi-am promis și cu un an în urmă. Urmărim destinul și vedem :).
   Nu te pot ajuta cu vreo recomandare în a doua problemă.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *