Cam pe la cat plecam in concediul cu copiii si cam pe la cat am vrea?!

Cunosti oare, draga mami, zilele acelea de avant de la inceput de saptamana in care-ti spui:

– Vineri plecam la mare cu totii (mami, tati, copil cret si dulce de 5,2 ani si barbatul blond de 3,7 ani). Hai sa plecam la 5.00 dimineata, zice primul parinte curajos.

– Ce super idee. Asa cum am facut anul trecut cand erau mai mici si cand li s-a parut ca au fost furati din pat si introdusi intr-o aventura, zise al doilea parinte iubitor? Au fost super incantati.

– Asa facem.

Habar nu am ce s-a intamplat intre timp, dragi parinti cititori, pentru ca vineri, mami cea curajoasa sa dea urmatorul sms catre jumatatea sa mai buna:

Nu-s in stare sa fac mare lucru. Nu pot sa plecam la 5. Ne trezim la 9 si plecam” (citat pe bune; ora integistrata in telefon: 19:21)

Raspuns venit inapoi in 5 secunde: “Bine iubita. Si eu sunt frant

 

A doua zi, sambata la 11.19, ce-i drept inca dimineata, eram in masina spre mare.

Voi cand plecati spre mare? SERIOS? Pleaca cineva atunci cand isi propune? Daca da, va respect.

3 raspunsuri
  • mamenebune
   mamenebune says:

   Sunt genul “acela” de mama 🙂 care te intelege aici. Nici noi nu am iesit cu copiii cand au fost foarte mici, dar am vazut multi curajosi.
   Pana la urma, cred ca nici nu e vorba de curaj ci pur si simplu de alegerea ta. Vrei sau nu? Care-s avantajele si care-s dezavantajele? Ti le asumi sau nu? Daca nu, asta este. Va exista mereu salvatorul “anul viitor”.

   Răspunde

Urmăritori & Pingbacks

 1. […] oricât de concediu ar fi, nu s-ar mai numi „cu copii” dacă nu ar exista măcar o dată pe zi cuvântul program în rutina […]

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *