Când vrei Time Out întreabă de Florina

Time Out

Eram înconjurată de alte mame, care, la fel ca și mine, reușiseră să ajungă la Biblioteca Metropolitană și să bifeze sosirea lor pe lista Florinei.

Toate eram nerăbdătoare să vedem cum se va derula mica noastră întâlnire. Știam că suntem doar mămici tinere, frumoase și deștepte – evident J – împărțite zilnic în toate direcțiile trasate de sarcinile familiale. Nu era nici una mai ieșită din vreun tipar occidental. Până și îmbrăcămintea și machiajul erau din acelaș film, ceea ce ne oferea confort psihic în doză maximă.

Doritoarele de Time Out o caută pe Florina

Toate cele prezente jinduiam să mai fim și pe tușa. Să urmărim meciul și de pe banca de rezervă sau chiar din tribune și, dacă mă gândesc mai bine, sigur găseam și participante care ar fi dorit să închidă televizorul și să sară peste un meci sau două. … că așa-i frumos în viața de familie.

O dată pe luna, Florina Badea organizează un eveniment centrat pe femeia care, odată ajunsă mamă, și-ar dori o mică pauză – un Time Out Perfect pentru Mamă – cu de toate: atmosferă, invitați interesanți pentru orice femeie (vedeți mai jos câteva afișe), chiar și loc de joacă special amenajat pentru copii, dacă este cazul. Florina s-a gândit la tot, inclusiv la o gustare sănătoasă și o carte delicioasă pentru alte momente de pauză.

Ca o mică paranteză, pe scaunul acesta stăteam atunci când am primit sms-ul incendiar de la cealaltă jumătate mai bună a mea: „Iubita, unde sunt copiii noștri, că’ la grădi nu-s? Îi caut acum cu doamna Gabi”.

Confesiunea

Tot aici urma să aud o confesiune care m-a pus puțin pe gânduri. Confesiunea venea de la o mamă ai cărei copii erau deja mari, adică foarte mari, la casele lor. Era acolo pentru prietena ei, Florina Badea, organizatoarea acestui minunat eveniment, însă a urmărit cu atenţie, ca la spectacol, detaliile desfăşurate în faţa ei.

În micul ei discurs, ne felicita pentru faptul că noi, acum, mame tinere, suntem mai conștiente de noi, de nevoile noastre și astfel devenim mai prezente în sânul familiei. Înțelegem faptul că echilibrul familiei constă de fapt și în echilibrarea noastră ca oameni. În perioada în care ea era la începuturile meseriei de părinte, această introspecție nu exista.

Era o doamnă de vârsta mamei mele, care m-a făcut să îmi doresc foarte foarte tare să o aduc și pe ea acolo.

Deci dacă îmi doresc să o aduc până și pe mama, m-am trezit astăzi întrebându-mă, cum de nu am scris până acum despre eveniment. Pfff. Să-mi fie rușine.

Intrați pe site pentru a vedea ce minuni s-au întâmplat până acum. Merită să frunzariti informația. Este un super bun moment dacă sunteți în căutare de o simplă activitate pentru voi.

Evenimentul este gratuit

Florina îl organizează lunar, dar acesta va reîncepe abia cu septembrie sau octombrie. Acum își respectă concediul. O să vă dau de veste pe facebook. Găsiți și loc de joacă pentru copil, dacă este cazul, dar poate reușiți totuși sa veniți singure. Aflați tot felul de informații – urmărește agenda lunară postată de Florina – dar mai ales, intri într-o lume plină de zâmbete. Atmosfera esta minunată.

Am fost la câteva evenimente. Din păcate nu am reușit să bifez foarte multe. Joi seara, atunci când sunt organizate, este de fapt și Time Out -ul pentru soț. Prin urmare mă descurc mai greu, dar mă bucur enorm când îmi iese.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *