De ce mi-a făcut soţul cadou #mamenebune?

De ce mi-a facut sotul cadou #mamenebune?

Iată câteva motive:

Mâncare bio, organică sau naturală? De la ţăranul din piaţă sau din supermarket? Când am renunţat la alăptat, am luat la puricat: lapte de vacă, migdale, orez, soia, susan, cânepă sau nuci … sau combinată? Am aparat de făcut lapte vegetal în casă, pe care l-am plătit în rate timp de un an de zile, de era să mă divorţeze soţul când a aflat. În fiecare seară puneam seminţe la înmuiat şi făceam lapte a doua zi. Le-am făcut iaurt în casă, în iaurtieră, până după 2 ani ai fiecăruia. Ce fel de creme de soare să cumpăr? Oare să le fac şi pe acestea în casă? De la ce vârstă pot introduce cânepa, chia, roşcove, tapioca, germenii (există; jur;), sucul de cătină făcut doar în casă, seminţe de in, fulgi de drojdie inactivă, quinoa, mei, muguri de brad şi multe altele? Care-i cel mai apropiat magazin naturist de unde pot cumpăra chestii pe care nici un magazin de prin preajmă nu le deţine? Oare de ce? Păi cam câte mame nebune să existe pe metrul pătrat? Pe urmă medici: alopat, homeopat, sau combinată? La cine să apelez? Ce recenzii are? Care dintre apropiaţii mei au fost pe acolo? CÂT COSTĂ?

Îmi aduc aminte că în a doua iarnă a creţei, aveam o listă de vreo 3 pagini cu remedii naturiste pentru ORICE: muci (galbeni, verzi, incolori, transparenţi, violacei, cu pătrăţele, cu romburi, uscaţi, în gât, în spatele gâtului … AAAA), tuse (…), gât roşu (…), febră (…), în caz de căzături sau de multe multe altele. Pe urmă lista era aşezată după medicamente: medicamentul X – tuse seacă; medicamentul Y – tuse uscată. Aţi prins ideea. Oricât de nebuneşte ar suna, am avut mămici care şi-ar fi dat o mâna doar doar să le share-uiesc lista mea miraculoasă cu năzdrăvănii pentru muci. Evident, nu a fost nevoie. Ştiam cât e de preţios timpul şi m-am bucurat că munca mea e apreciată, în sfârşit, de cineva.

Şi uite aşa mi-am dezvoltat şi fun base-ul pentru platfoma pe care o citeşti acum, căci multe mi-au devenit cititoare. 3 sigur sunt aici J.

Vă salut şi vă mulţumesc tuturor, atât celor câţiva prieteni care m-aţi ajutat cu o vorbă bună şi prezenţă de spirit cât şi celor 900 de prieteni de facebook care m-aţi onorat cu ascultatul.

Sursa foto: http://tiphero.com/9-key-tricks/

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *