De ce sa scrii chiar tu pe MameNebune.ro ?

Sa scrii este terapie

Dar cum de exista un blog cu un astfel de nume? Oare cine l-a construit? Cine mai este si aceasta Diana care-si permite sa ocupe netul cu postari lungi, in care face tot felul de glume insuficient de indraznete? Daca e sa ma intrebi pe mine, daca as fi eu la tastatura, mama-mama ce as mai scrie, fara oprire? Mama-mama ce as mai arunca in stanga si in dreapta de toti peretii internetului, cu penita supararilor in mana, ca sa-mi eliberez odata caile respiratorii de aburul fierbite de prin instalatie, sarmana. Aseara de exemplu … . Dar nici nu vreau sa incep! Deci mai corect ar fi spus: “Alege ce sa scrii!” caci inspiratia e mare.

Eu ti-as propune sa scrii

Sunt sigura ca idei ai mai multe decat sunt minute intr-o zi lunga de vara. De asemenea, as paria pe ceva banuti auriti, ca nu prea ai momente de sinceritate cu tine. Aici, sub un anonimat caldut si confortabil, intr-un spatiu de refugiu creat din clipe de mama, poate, cuvintele ies altfel.

Seara, dupa ce adorm cetatenii din familie, te poti aseza in fotoliul tau confortabil, deschizi un word si-i dai drumul. Vezi ce iese. La inceput, sunt foarte mari sanse ca randurile tale sa nu capete nici un sens. Nu abandona. E normal. Nu se intampla mereu sa iti dai voie gandurilor sa iasa afara din minte si din cutia toracica. De obicei le tii pana in ultimul moment. Asa-i?

Poate vrei sa scrii despre vara trecuta cand ti s-au rupt plasele, iar copilul a inceput sa planga fara un motiv depistabil la prima vedere.

Poate ca pentru tine e important momentul in care altii au decis in locul tau ce este mai bine pentru copiii pe care tu si sotul ii aveti la usa.

Poate nu reusesti sa ii adormi la timp.

Sa scrii este terapie

Scrie despre tine, despre plansul înfundat de vineri, despre sotul pe care l-ai avut la usa joia aceasta, despre banii care nu mai sunt ce au fost odata, despre crema de fata care incepe sa fie optionala, despre iubirea de mama care nu poate rezolva mereu ranile pe care de multe ori nici nu le stii.

Si uite cum poti sa iti incepi terapia prin scris. Oare care-i cel mai bun loc daca nu MameNebune.ro? Pana la urma, increderea in orice activitate noua se cultiva cu rabdare.

Imi poti trimite textul tau chiar daca are 3 randuri sau 7 pagini. Vom parcurge textul impreuna si ii vom da o forma ofului, fara sa alteram ideea pe care vrei sa o transmiti. Sunt mari sanse ca sentimentele tale sa fie impartasite si de alte mame. Nu esti curioasa?

Scrie-mi pe diana@mamenebune.ro

Sursa poza

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *