Design your life

mama antreprenor, seminar, femeie, vise,

Dupa cum este scris si pe blog, Mame Nebune este despre femeia ajunsa mama si de multe ori uitata de lume si chiar de ea insasi, intr-un rol din care ar vrea sa evadeze uneori pentru cateva minute, ore sau chiar zile. Gura de oxigen pur care te poate aduce in postura de a te revedea doar pe tine insati, devine atat de scumpa atunci cand in jurul tau roieste energic pustiul adorat si atat de asteptat.

Dar tocmai pentru el (pentru ei) e nevoie sa te regrupezi intr-o noua formula. Doar daca tu esti bine cu tine, vei fi elementul acela de echilibru si vei putea oferi tot ceea ce sunt sigura ca iti doresti ca ei sa primeasca. Nu te uita nici pe tine.

Da. Poti sa plangi cu lacrimi de crocodil.

Da. Poti chiar sa iti plangi de mila momente intregi.

Da. Poti lasa copilul in grija altcuiva pentru a-ti lua o pauza, ataaaaat de necesara.

Da. Poti sa faci tot ceea ce crezi tu ca poate sa iti aduca zambetul pe buze. Pentru ca zambetul acela care apare inertial la vederea buburuzei, poate disparea daca oboseala, frustrarile, neputintele reale, sau, de ce sa nu recunoastem, imaginare, se aduna.

Stii care-i treaba cu apa pe foc … aburul … capacul. Renunta la capac, te rog, si lasa aburul “sa treaca”. Apoi poate gasesti si o modalitate sa dai focul mai usor. Parca prea e navalnic.

Luna aceasta am implinit 8 luni de cand scriu pe blog si sunt tare fericita pentru ca am primit unul dintre cele mai potrivite hint-uri pe care as putea sa ti le ofer, draga femeie:

Oare cum iti suna: seminarii gratuite sub numele “Design your life”?

Scopul principal: incercarea de a te scoate din carapace, pentru a-ti gasi curajul de a aduce schimbarea de care poate ai nevoie; curajul de a fi arhitectul propriei tale vieți, de a-ti colora viata in culorile pe care ți le-ai dorit dintotdeauna.

 

Sambata pe 21 octombrie, chiar in weekendul acesta, o vei putea intalni pe Ioana Macoveiciuc/ www.printesaurbana.ro , care va vorbi de data aceasta femeii si mai putin mamei.

„Viata ta e o poveste. Traieste-o si spune-o frumos! Idei bune avem toti. Unii dintre noi le lasa sa treaca, sa dispara, sa se usuce, din lipsa de timp, de incredere in noi, de chef sau de energie. Altii le pun la lucru si devin artisti celebri, actori geniali, autori de bestsellere, sau „doar” oameni fericiti si impliniti. Redesign your life, cu curaj si creativitate.” spune Ioana.

Sambata viitoare pe 28 octombrie o vei putea intalni pe Melania Medeleanu care va vorbi despre Viața la TV.

„Timp de 22 de ani ce stiam despre viata aflasem mai degraba de la televizor. Ma hraneam cu povestile altora. Inveti multe afland si spunand mai departe povesti. Dar sa traiesc cu adevarat am inceput abia cand am inchis televizorul si mi-am croit propria poveste. Se scrie inca, balaurii au din ce în ce mai putine capete, e plin de zane bune si sute de pitici.” spune Melania.

Seminariile fac parte din proiectul Sun Talks, ajuns la a opta ediție.

Se tin in Sun Plaza de pe Calea Vacaresti, in Bucuresti.

Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, între zona de restaurante și cinema. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte: aici

Cele două seminarii vor fi transmise live pe Facebook.

Mai multe detalii pe www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center și pe http://www.sun-plaza.ro/event .

La cat mai multe seminarii de genul acesta, intalniri si proiecte fabuloase, facute cu ajutorul celor 2 maini delicate si a capsorului feminin si istet care se pricepe la atat de multe (descoperite si nedescoperite; inca).

Multumesc

Va doresc o zi frumoasa,

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *