Despre pijamale sexy

Despre pijamale sexy

Este ora 2:09 AM, adică ora noastră obișnuită, a mea și a iubitului meu soț, la care ne culcăm. Copiii au adormit puțin după 11. Da știu. Lucrez aici. Poate că anul viitor voi reuși să îi culc la o oră demnă de o adevărată mamă (Completare la un an distanta: nu am reusit). Până atunci însă, mai este. Promisiunea, precum și intenția, rămân cât timp este nevoie.

El: ce pijamale sexy ai măi mami!

Eu, dând din fund: Cea sexy e la spălat. A urmat un zâmbet tâmp de femeie care realizează că bărbatul încă o iubește și dorește.

La începuturile oricărei relații, pijamalele sunt de multe ori derizorii și ușor de înlocuit cu o lenjerie ușoară sau chiar o bluză din bumbac luată la reduceri. Când apar copiii, lucrurile capătă o nouă întorsătură.

Daca alăptezi de 3 – 4 ori pe noapte sau mai mult, cauți să te îmbraci cu bluze foarte largi, de preferat cu nasturi. În marea majoritate a cazurilor, bluzele de genul acesta nu sunt printre cele mai atractive. Dar ce mai contează când burta ta încă-i dublă de zici că nici nu ai născut inca?

În cazul meu, lucrurile s-au suprapus. Nici nu am terminat de alăptat cu unul că a venit celălalt copil. Așadar, pijamale sexy nu prea au mai existat în garderoba mea, acestea fiind înlocuite cu succes pe termen nedefinit.

Când mama mă îmbracă

Mama, însă a observant faptul că “nu mai are copilul cu ce se îmbrăca”. Prin urmare de vreo 4 ani încoace, de ziua mea, primesc același cadou: o pijama, de multe ori înflorată, atât de largă că pare și inegală după două spălări, culori cât mai neutre și musai cu broderii, fundițe și șireturi.

Jumătatea mea e de-a dreptul îngrozită când vede “ce vrăji a mai făcut” mama în dormitorul lui. Până acum nu a descoperit locul de unde se aprovizionează mama, dar curiozitatea-i super mare.

Evident că acum vine întrebarea: bine bine, dar tu de ce nu-ți cumperi ceva asemănător cu ce purtai la începuturi?

Chiar dacă am terminat cu alăptatul de mai bine de un an, pijamalele mele nu s-au mai înnoit, iar în cele vechi intru cu greu. Prin urmare, doaaar pentru moment, am ales variant cea mai ușoară – pijamale sexy de la mama.

La început, al meu glumea duios pe seama mea, făcând aluzie la floricelele multicolore care-mi împodobeau mâinile și burta, pantalonii de hipster, culorile alese care intră cu succes pe lista de arhaisme.

În pasul doi a trecut la directive, iar eu am răspuns cu planificări gen “cu prima ocazie”, “de ziua mea”, “când vine vara”, “când vine iarna”, “dupa ce cumpăr copiilor chiloți, maiou, șosete, bluză scurtă, bluză lungă etc, etc”, “la următorul salariu” și altele asemenea. Nu știu cum se întâmplă că de fiecare dată apărea altceva mai urgent pe care se duceau banii sau și mai des, nu aveam când. Doar scuze. Dar oare mai există raionul de femei în magazine? A trecut atât de mult timp de la ultima achizitie, încât … .

Bărbatul a decis

Într-o ultimă fază, el, văzând că nu o scoate la capăt cu mine, s-a mobilizat, a intrat singur singurel într-un magazin, a cerut sfat, a combinat din ochi două culori și a venit la mine cu o plasă. A nimerit-o. Nu am ce spune. Până și mamei i-a plăcut. “De vina” este magazinul care nu permite să dea chix. Vorbim în alt articol.

Ei bine, acum am pijamale sexy pe cât se pot fi acestea de sexy, din bumbac (musai) și în sfârșit FĂRĂ BRODERII. Problema e că-i lungă și în curând vin căldurile. Promit că pe următoarea mi-o voi lua singură.

Iar acum că tot vine vremea frumoasă, e cazul să umblăm puțin și la garderoba noastră, doamnelor. Nici măcar nu contează ce se poartă, ci doar ce ne face să ne simțim bine. Iar dacă tot e timp de shopping, cred că ar fi păcat să nu profităm oleacă, mai ales că e și perioada reducerilor.

Spor la shopping.

Fiți frumoase, simțiți-vă iubite și asta veți oferi lumii voastre.

Sursa foto

2 raspunsuri

Urmăritori & Pingbacks

  1. […] fie fusta, blugi sau pijama, Revelionul trebuie întâmpinat așa cum se cuvine: cu răsfăț, merinde bune și zâmbete. Dacă […]

  2. […] conditiile in care, in viata normala a unei femei care abia a nascut, nici macar pijamalele nu ii mai vin, inca exista afise publicitare in care „proaspata mame”, aka fotomodelul, poate […]

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *