Dragostea

Unul dintre principalele lucruri care te scot din cochilia familiala, sociala, din ADN-ul harazit de ursitoare sau de stramosii reptilieni, este insusi dragostea.

Te nasti pur, fara convingeri sau prejudecati. Te formezi functie de familia pe care (se spune ca) ti-ai ales-o si de societatea in care ai aterizat. Iubirea, ei bine iubirea, este cea mai pura forma de exorcizare. Daca nu iubesti, cred ca ai trait degeaba. Daca ai suferit din dragoste, esti infinitamente mai castigat decat daca nu ai fi iubit vreodata. Iubirea adevarata, aia de misca muntii, porneste razboaie (in tine sau sociale sau in altii sau doar in altul), sau aceea de naste copii, este cea mai pura expresie a ta.  Aia te misca prima oara de la baza. Nu nasterea de prunci conteaza, ci iubirea. Devii o opera de arta. Felicitari Michelangelo! Cineva te divinizeaza, iar acel cineva e singura persoana care conteaza. Felicitari. Ai descoperit TOT. Acum cunosti lucrul acela spre care tanjim cu totii: bogat sau sarac, scoala particulara sau de stat, spital sau clinica, program part time sau de workaholic, ai devenit cel mai invidiat om de pe fata Pamantului.

Daca seara se incheie in bratele lui, sau macar cu gandul la el si cu o mana intinsa la dorinta de ai atinge venele, atunci inseamna ca stii mai mult de jumatate din menirea ta aici. Daca nu, incearca sa ti-o reamintesti. Ii simti dulceata. Ii simti puterea. Ii resimti imbratisarea, degetele pe coloana, prin parul des, sau pe coapsele ingrosate de vreme si de sarcini, simti cum se curbeaza corpul feminin sub puterea dominatoare. Simti.

Iubeste.

Iubeste tot.

Esti femeie. Profita de inzestrarea ta, de strigarea lui si prezenta muta de langa perna ta. Profita de noapte, de intuneric si striga pe muteste fericirea suprema pe care cu totii o dorim.

Sa nu uitam cumva ca noaptea, visele nu-s doar cele care vin cand dormi.

Noaptea e magie. Dar noaptea e reala.

Multumesc

… zambet cu incruntare

 

Sursa poza

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *