Lucruri mișto din lumea bloggingului

lumea bloggingului

Într-un colț al internetului se consolidează încet dar sigur – și cu ajutorul tău – lumea bloggingului de parenting. Ai să întâlnești într-ânsul oameni slobozi la gură care își iau avânt și își susțin punctele de vedere cu deschidere.

Dacă tu accesezi blogul în online, noi, oamenii din spate, ne întâlnim uneori și offline.

Și iată că, dacă în online, MameNebune se intersectează în prea puține puncte cu Acasă cu Mami, în offlineul cotidian lucrurile stau altfel. Eu și Elena Santos, autoarea blogului mai sus numit, am format o frumoasă încrengătură de prietenie.

Dar cine este Elena Santos când face un pas afară din lumea bloggingului?

Elena Santos este omul care a sărit de la vârful postului de General Manager din domeniul HORECA, de la bordul unei agenții de organizare evenimente, unde a reușit să pună pe picioare și un eveniment cu peste 4000 de oameni pe Arena Națională (cum ai reusit ?!?!), direct la butoane pe Acasă cu Mami. Are o familie frumoasă – 3 copii, un soț și un cățel, iar, mai nou, are și ceva mâțe maidaneze, care înțeleg că n-au învățat încă bunele maniere. Că așa-i în lumea bloggingului.

Este un DEX al tips&tricksurilor pentru:

  • organizarea căminului – copiii ei au 5 ani, 10 ani si 15 ani.
  • a promovării unui stil de viață sănătos – are tot felul de rețete de freshuri precum și idei de combinare – este un punct pe care și eu îl susțint intens
  • a metodelor „la îndemână” de curățare a diverselor spații din casă. De la ea am aflat că bicarbonatul de sodiu are o multitudine de întrebuințări, la fel și oțetul. Mai multe nu vă spun.

Seminar “Mămică organizată, cămin fericit” 

Elena va susține un seminar foarte important pentru ea, la Baby Boom – iei, bravo Elena! – pe 9 septembrie, ora 13.30. Iap, cu o zi înainte de începerea școlii.

Seminarul se desfășoară la standul Kinetobebe, care va oferi inclusiv Evaluări gratuite de kinetoterapie și logopedie.

Emoții are în fiecare nerv și celulă. Eu voi fi acolo pentru galerie (:)). Go, Go, Go!!

Elena are și o invitată specială: Ana Novic este o cunoscută creatoare de modă în rândul fashonistelor locale. Rochiile ei au apărut nu de puține ori în paginile revistelor și au creat ceva furori.

Din cuprinsul evenimentului, citez:

„Natura este sursa noastră de energie, echilibru și sănătate. Noi visam să trăim, într-o zi, în totala armonie cu ea.

Din dorința de a fi recunoscători pentru ceea ce natura ne dăruiește, am pregătit un atelier special, menit să vă inspire către un stil de viață sănătos!

La acest atelier vei afla tips&triks de la Elena Santos, cum să prepari un suc natural, cum să îți creezi singur acasă produse de curățenie cu ingrediente naturale și mai ales cum își organizează ea timpul cu ajutorul listelor astfel încât să fie mama, soție dar mai ales femeie.”

Deci: Baby Boom, pe 9 septembrie, ora 13.30. Iap, cu o zi înainte de începerea școlii.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *