MameNebune.ro – blogger acreditat Webstock

webstock

Jumătatea mea mai bună nu înțelege nimic din ce spun, așa că m-am gândit să îl las puțin în grija copiilor. În timpul acesta aș vrea să povestesc despre mediul online, care pe 5 octombrie se reunește sub cupola Webstock.

Ce este Webstock?

A! Pai nu este decât cel mai mare eveniment de social media din Romania, iar asta se întâmplă doar de 10 ani încoace. Este locul unde lumea din online își dă întâlnire pentru a asculta cele mai tari ghidușii petrecute în ultima vreme, adică în ultimul an. Căci anul viitor ne vom revedea tot sub aceeași cupola, pentru a afla noutățile de cu un an în urmă.

Iar daca internetul a devenit deja o necesitate pentru tine, înseamnă că și tu îți iei multe informații din online. Prin urmare, cunoști voci importante care creează conținut de calitate pe care-l consumi cu nesaț.

Adi Hădean sau PrintesaUrbana îți spun ceva?  Atunci s-ar putea sa te intereseze și votul online la care poți participa.

S-a dat start votului Absolut Online Personality of the Year.

Sunt nominalizate cele mai active si apreciate persoane din online. Deci votul tău contează. Mai poți vota până astăzi la 12.00.

Votează aici

Dacă ești blogger, încă poți solicita o acreditarea la eveniment de AICI

Până decizi cine merită votul tău, eu mă concentrez asupra unei dileme existențiale specifice doamnelor:

Dar eu cu ce mă îmbrac? 

Pentru cei care au decis deja lucrurile existențiale, am un singur mesaj: Ne vedem acolo! Deci cu cine mă întâlnesc la Webstock?

 

… iar dacă îți plac florile sădite pe MameNebune, nu uita să lași un semn – share, like sau comentariu.

Dacă nu, nu.

Pe data viitoare

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *