Mami Next Level – o conversație de la suflet la suflet

Mami Next Level

Mami Next Level este un eveniment construit pentru femeile care au gustat din mărul maternității și s-au regăsit dintr-o dată … diferit, cum de altfel era și firesc.

Este fix același motiv pentru care am deschis și blogul Mame Nebune, creând astfel spațiul de relaxare pentru oricine se simte cu musca pe căciulă 😊.

Evenimentul a fost posibil doar când am întâlnit-o pe Gia – www.theurbandiva.com. Ca un făcut, amândouă aveam în minte tot arsenalul necesar pentru a purcede la drum cu această idee. A trebuit doar să ne întâlnim 🙂.

Schimbarea de destin la 180 de grade – Contextul evenimenului

Când în viață apare Cel Mai Iubit Pământean al Universului, totul se condimentează cu un soi de ierburi aromatice de un exotism ieșit din comun.

C-o fi bine, c-o fi mai puțin bine, te iei la trântă cu noile provocări și le dobori îmblânzindu-le. Cum? Păi deschizând o carte, un blog cu informații, dând un telefon către mama, prieteni și izbugnind pe alocuri când neputința acaparează întregul teren. Chiar dacă maternitatea este înălțătoare, provocarea care se abate începând cu momentul zero este una de referință.

Și uite așa apar articole ca Mamă nebună de Gremlin

Vrei să fii mai bună decât până atunci.

Vrei să fii cea mai bună mamă din întregul univers.

De fapt, trebuie doar să fii cea mai bună variantă a ta.

Asta este tot ce ai nevoie să faci

Pentru mine, Mami Next Level a început în grădiniță 😊

Mă aflam în fața unui om în care aveam super mega mare încredere. Atât de mare încredere încât îi încredințasem primul meu născut. Fina Balerină mergea la grădinița pe care doamna din fața mea “o inventase”.

Mă aflam la prima ședință individuală de la grădiniță a copilului meu. Venisem cu o întreagă listă de întrebări: “Cum se descurcă copilul meu în interacțiunea cu ceilalți copii?”, “Cerea și ea apă atunci când îi era sete? Cerea apa vreodată?”, “Cerea la baie când avea nevoie?”, “Avea curiozitați?”, bla, bla, bla, bla.

Însă fix atunci, doamna directoare mă oprește și mă întreabă: “Tu ce-ți dorești?”

Răspunsul meu, evident, a fost cel mai firesc din lume, anume clasicul: “Cum ce-mi doresc? Copiii să fie bine!!”

Ea: “Nu! Tu, femeie, ce îți dorești pentru tine?”

Am simțit o lovitură puternică de baros fix în moalele capului, care m-a oprit brusc. Simțeam că-s oprită pe autostrada vieții, unde eu eram obișnuită deja să iau până și curbele cu 140 la oră. Ce-o vrea femeia asta de la mine?

A trebuit să mai treacă un an …

până m-am intersectat din nou cu aceeași întrebare. De data asta n-am mai scăpat. Urma să mă ocup de promovarea unui serviciu de life coaching. În analiza procesului, am înțeles mecanismul. Părea logic. Chiar și așa, nu credeam cine știe ce în schimbările acestea care, în mintea mea, păreau ușor exagerate.

Iată că a venit și momentul în care m-am hotărât să încerc marea rece cu degetul – adică să intru în acest proces. Ce pot să spun … de aici au curs toate altfel.

Abia atunci am înțeles că binele celor apropiați mie depinde foarte mult și de binele meu. Atunci am început să privesc și în spre mine, cu atenție. Singurul argument era faptul că îmi doream o schimbare în viața de familie.

Am parcurs abia 10% din drumul meu. Mai am foarte multe de aflat despre mine și despre ceilalți. Însă acum am căpătat ceva ce înainte îmi lipsea cu desăvârșire: libertatea de a avea o minte mai clară.

Nu degeaba, una dintre pozele atent selecționate în filmul din coverul de fb al Mame Nebune este cu acea “diva” care face baie liberă în mare. Țin mult la libertatea mea. … poate prea mult. Dar, în fine.

Mami Next Level este despre maturitate, despre autenticitate, despre individualitate și deschidere. Despre relaxare.

Am avut parte de toate în această a doua ediția.

Mulțumim @Nico pentru că te-ai alăturat. Ai înglobat perfect tot ce creasem alături de Gia și Ioana la ediția trecută.

 

Ce-și doresc cel Mai mult și mai mult pe lumea aceasta toate mamele?

Exact! Copilul să fie bine.

Atunci privește către tine.

Te așteptam în Decembrie anul acesta la următoarea ediție Mami Next Level. Urmărește informații pe cele trei bloguri și pe paginile noastre de facebook.

Nu vei afla vreun secret care-ți va schimba viața, nu vei bea licoara magică transformatoare, însă știu sigur că vei alfa fix ce ai nevoie.

Le multumim din suflet sponsorilor care au facut posibil acest eveniment:

Lycon Romania & Moldova

Masaj Thai Regal Bucuresti cu Daniela Oana Vornicescu precum si Yoga MOV

Alina Botica – fotograf

Serial Readers

Vania Limban -Moașă & Consultant Sanatate Perineală www.activecenter.ro & perineumstudio.ro.

Pure Salon

Mami Next Level. Noi

Mami Next Level. De la stanga la dreapta: Nico www.mamapetoc.ro; Gia www.theurbandiva.com; Diana www.mamenebune.ro

 

… iar dacă îți plac florile sădite pe MameNebune, nu uita să lași un semn – share, like sau comentariu.

Dacă nu, nu.

Pe data viitoare

 

Sursa poza

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *