#MămiciPeTocuri susţine mesajul Alăptează Oriunde Oricând

Update 2 August 2017

In luna iulie, cu o luna inainte de celebrarea Saptamanii Mondiale a Alaptarii, am initiat alaturi de Ada Chindea (Ceai cu Mamici) o campanie sociala de marketing care sustine Alaptarea Oriunde si Oricand are nevoie bebelusul. Campania promovata pe retelele de socializare a folosit 4 vizualuri puternice si indraznete pe care le stiti deja: mame care alapteaza in parc, la coafor, si chiar in Muzeul National de Arta al Romaniei si in tramvai. Mesajul central: “Alapteaza Oriunde Oricand” #mamicipetocuri.

Nu mai este niciun secret faptul ca actiunea este premergatoare evenimentului de sustinere a alaptarii, Mamici pe Tocuri, aflat anul acesta la cea de a 4-a editie. Va asteptam cu dragi :). 

 

Eram femeie. Dintr-o dată, brusc, m-am trezit mamă. Dintr-o dată, totul a căpătat un alt contur. Am uitat tot ce m-a învăţat societatea, familia, tot ce am dedus de la prietenii mei pe care îi consider ca şi familia mea (pe cei 3-4 care mi-au oferit o mare îmbrăţişare; încă o fac). Pentru o vreme am uitat şi faptul că am prieteni. Ei au uitat de mine sau poate doar mi-au respectat lacrimile de crocodil care nu mai podideau.

La prima sarcină am avut multe peripeţii. Privind azi, observ că de fapt prima sarcină trebuia să fie resimţită într-o manieră mult mai NATURALǍ.

Totul ar fi putut fi evitat prin 2 lucruri importante:

  1. O informare focusată pe sarcină şi pe natura femeii care devine mamă;
  2. Creşterea încrederii în mine, în corpul meu prin dezvoltarea instinctului. Naşterea este un proces care încă sperie multe femei. Între noi fie vorba, şi doctorii sunt speriaţi. Probabil din cauza aceasta propun de multe ori operaţia de cezariană :).

Alăptează ORIUNDE ORICÂND, este o campanie socială care susţine mesajul principal din cadrul Săptămânii Mondiale a Alăptării, care se va desfăşura în perioada 1-7 August. Scopul central este creşterea notorietăţii pozitive a alăptării, sprijinirea mamelor aflate la început de drum şi mai ales evidenţierea frumuseţii, atât a alăptării cât şi a mamelor care alăptează.

Dacă alăptezi, dacă nu alăptezi dar ţi-ai fi dorit, dacă ai prietene care au nevoie de informaţii în această zonă şi nu în ultimul rând, dacă doreşti să susţii alăptatul, acum ai ocazia.

Este simplu: urmăreşte #MămiciPeTocuri şi susţine campania prin share sau like.

Conceptul #MămiciPeTocuri este creat de 4 ediţii încoace de către Ada Chindea, pe care o puteti citi pe CeaiCuMămici.

Multumim pe aceasta cale celor de la Muzeul National de Arta al Romaniei pentru ca a acceptat sa sustina campania noastra si ne-a permis sa facem una dintre poze in cadrul muzeului.

Model folosit la MNAR – Ada Chindea 🙂

 

2 raspunsuri

Urmăritori & Pingbacks

  1. […] flatează faptul că Ada- La Ceai cu Mămici alături Diana de la MameNebune, m-au ”desemnat” co-host al […]

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *