Modern Dad’s Challenges

Dragi cititoare, de data aceasta mă adresez cu mare entuziasm jumătăţii pe care o aveţi la uşă.

Cum vă sună Modern Dad’s Challenges, eveniment gratuit dedicat taţilor dar şi viitorilor tati? Era timpul pentru ceva de genul acesta, nu?

Pentru că sunt de părere că echilibrul nu întâmplător se învârte în jurul cifrei 2, susţin egalitatea în ceea ce priveşte sarcinile în cadrul familiei şi mai ales al familiei prelungite după acea aşteptare de 9 luni. Prin urmare vă aduc la cunoştinţă o super informaţie care ar putea să aducă un plus valoare şi o contrabalansare a situaţiei.

Dragi domni, umblă vorbe prin sat şi pe la colţuri cum că viaţa e frumoasă după ce apare bebe dar e greaaaaa. În afară de lipsa somnulu, idee care era clară din primele două articole de parenting citite, există deja multe alte confruntări la care nici cu gândul nu gândeaţi. Aşa-i?

Serviciul pare parfum franţuzesc comparativ cu unele zile din repertoriul familial? Oare aţi ajuns până acolo încât, unii dintre domniile voastre, nu toţi, să cereţi cu îndârjire proiecte suplimentare doar doar numărul orelor lucrate la serviciu să fie puţintel mai mare decât de obicei? Sau poate că metamorfozarea jumătăţii feminine va dat peste cap tot zenul care domnea înainte în cămin?

Înseamnă că este cazul să acţionaţi într-o direcţie sau alta. Aşa nu se mai poate!

Am aflat săptămâna aceasta despre un proiect foarte frumos iniţiat de Sofia Frunză, pe care o puteţi citi aici www.frunzaresc.eu. Alături de branduri partenere, parteneri media şi agenţia de publicitate care a rezonat cu acest proiect, ea a demarat în trompă şi a ajuns astăzi să facă strigarea pentru cea de a treia ediţie a evenimentului.

Desfăşurarea de până acum a avut următoarele teme:

Ediţia 1 – 5 aprilie 2017 – Rolul tatălui în perioada pre şi postnatală”

Ediţia 2 – 7 iunie 2017 – Psihologia jocului tată copil”.

Iar Ediţia 3, respectiv cea despre care scriu acum – 5 iulie 2017 – Siguranţa copilului în maşină şi călătoriile.

La eveniment îi veţi întâlni pe:

–              Alice Dona, Managing Partner ErFi Kids România, Brand Manager Graco USA,

–              Roxana Farca, Travel Writer LumeaMare.ro

–              Ana Maita, Consilier pentru Drepturile Mamelor Asociaţia SAMAS.

Vor fi atinse următoarele subiecte:

–              măsurile de prevenţie a accidentelor în timpul călătoriilor. Taţii vor fi angrenaţi şi în câteva exerciţii practice, astfel încât să le fie mai uşor să monteze scaunul copilului, dar şi să reacţioneze în cazul unor situaţii neprevăzute.

–              tehnicile de “supravieţuire” pentru părinţi în călătoriile cu cei mici (trebuie să recunosc faptul că mi-a plăcut alegerea lingvistică )

–              noţiunea de siguranţă auto pentru copii, date statistice actuale în România versus  Europa şi SUA în materie de siguranţă auto

–              standardele după care ne ghidăm pentru a alege un scaun auto, despre cum montăm corect un scaun auto în funcţie de sistemul de fixare, sfaturi de sănătate (poziţia corectă în scaunul auto)

Chiar dacă alegem şi varianta concediilor în doi, când vine vorba de întregirea familiei într-un weekend prelungit sau o săptămâna la mare, construim de fapt adultul de mai târziu care zace acum în bebeluşul/ copilul/ toddlerul nostru. Deci direcţia merita tot efortul.

“Călătoria este cea mai bună educaţie pentru copii, începând de la vârstele cele mai fragede. A-i oferi sansă de a petrece alături de tine cele mai bune momente ale anului, indiferent de locul în care alegi să-ţi petreci vacanţa, este cea mai responsabilă decizie şi o dovadă că eşti preocupat cu adevărat de siguranţă lui. Restul sunt scuze şi marketing”, consideră Roxana Farca.

Înscrierea la eveniment se face pe blogul Frunzăresc.eu, completând formularul (http://bit.ly/2sLxl8R). Locurile sunt limitate, deci nu mai staţi pe gânduri.

Vă aştept cu drag acolo.

Mulţumesc.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *