Petrecerile de copii – un incubator pentru idei geniale

Petrecerile de copii

În sfârșit! Petrecerile de copii au devenit și locul de reîntâlnire cu prietenii mei dragi. Copiii noștri au crescut, așa că și ei între ei, abia așteaptă revederea. Părinții nu mai sunt atât de interesanți pentru aceștia, ca acum doi ani în urmă, când trebuia să stăm în urma lor la tot pasul.

Astăzi copiii se simt bine la locul de joacă, iar noi, adulții, ne simțim bine cu glumele și conversațiile noastre, într-un colț separat, accesibil lor.

Sincer nu-mi aduc aminte exact zilele de naștere ale prietenilor, însă știu precis luna când urmează să ne revedem cu toții, pentru că, nu-i așa, vine o nouă petrecere de copii. Abia acum o aștept cu mare nerăbdare pe următoarea.

În final, petrecerile de copii …

Dacă noi adulții ne revedem rar, așa se întâmplă și în cazul copiilor. Prin urmare, finalul petrecerilor se lasă mereu cu “mai putem puțiiiiin?!@#$”.

Majoritatea plecăm toți odată, în ultimul moment, tocmai pentru a nu marca o nouă tragedie.

În 99,9% din cazuri, copiii adorm involuntar în mașină, până acasă. Ajunși acasă, îi așezăm în pătuț și îi schimbam de fuste înfoiate sau blugi incomozi. Uneori se mai trezește vreunul. Alteori mă mai trezesc eu cu vreun picior involuntar în ochi.

Dezbăteam subiectul cu prietenele mele, când iată, cea mai tare idee pe care am auzit-o.

Dar ce ar fi:

 “Dacă tot adorm juniorii în mașină în majoritatea cazurilor când îi luăm de acolo, ce ar fi să plecăm cu ei îmbrăcați direct în pijamale?”

Chiaaaaar!

La final petrecerii, mergem la baie. Ne schimbăm. Ne luăm la revedere de la gazde, gata de culcare!

Până la urmă, pijamalele lor sunt atât de frumoase, încât ceilalti ar crede că e vreo toană nevinovată sau poate a venit Hallowenul mai repede.

Și ce ar mai fi, aș mai adăuga eu, ca pe lângă bagajul cu pijama, să adaug rapid și periuța de dinți?

Cred că este ceva de experimentat pentru petrecerile viitoare.

Sursa poza

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *