,

Se apropie marea petrecere

Marea petrecere

Și aici nu mă refer la masa de Crăciun din sânul familiei, ci la marea petrecere de Revelion. Este practic seara aceea limită până la care te rogi să treacă răceala copilului sau măcar să nu se îmbolnăvească, decât dacă-i musai, dar ai prefera să fie după Revelion.

Revelionul e bine să fie întâmpinat într-un țol festiv. Iar dacă alegi anul acesta sfânta pijama în locul unei rochii elegante și ușor decupate, tot trebuie să fie măcar călcată și dată cu puțin parfum. Până la urmă, cum îți merge de Revelion, așa îți va merge tot anul, conform zicalei din moși strămoși.

Însă fie fusta, blugi sau pijama, Revelionul trebuie întâmpinat așa cum se cuvine: cu răsfăț, merinde bune și zâmbete. Dacă tu acoperi partea de merinde, de zâmbete se ocupă juniorii, mă gândeam să îți ușurez puțin treaba pe partea de răsfăț. Nu de alta, dar pentru ca ei, Cei Mai Iubiți Pământeni ai Universului Tău să fie bine, tu trebuie să fii și mai bine, corect?

Am descoperit recent, apoi testat și paratestat o nouă metodă de răsfăț. Nici măcar nu știam că există un epilat spa.

Dragă femeie fugărită în timp și spațiu de toate responsabilitățile familiale, vin acum către tine cu o notă personală pentru pielea pe care o tot ascunzi iarna.

Monica mi-a prezentat Lycon în ecuația Marii Petreceri

Monica Lupu este: “The queen. The mother. The entrepreneur, The trainer. The fashionista. All in one”. Eu am crezut-o, mai ales după întâlnirea noastră față în față, dar și pentru că are toate acestea scrise mare chiar pe pagina ei de facebook. Deci lucrurile sunt asumate.

Ea este femeia care a adus brandul Lycon în Romania, fiind și singura deținătoare a licenței pentru comercializarea brandului în țara noastră și Moldova.

M-am întâlnit cu ea la salonul din Piața Unirii – București – și mi-a explicat pe îndelete, mai bine de trei ore, tot ce ar trebui să știu și cu siguranță nu știam, despre ceara de epilat Lycon precum și despre epilarea igienică.

A doua parte m-a cucerit, gândindu-mă la Fina Balerină care va ajunge la un moment dat într-un salon de cosmetică.

Brandul Lycon

Ai spune că este o simplă ceară de epilat. Adevărul este că este acea ceară.

Este considerată “Crème de la Crème” în cele peste 60 de țări unde este folosită.

Conține rășini naturale extrem de fine – iar asta se simte – ceară de albine și uleiuri esențiale de aromaterapie.

După mai bine de 20 de ani de utilizat epilarea clasică, aflu că se poate și cu durere mult diminuată. Pentru persoanele cu piele sensibilă, Lycon este o variantă care merită încercată.

Dar ce înseamnă epilatul 100% igienic?

Odată cu introducerea brandului Lycon pe piața locală, Monica a promovat și epilatul igienic, care se traduce prin respectarea unor reguli de bun simț.

Ce presupune?

1. Înainte de a începe epilarea:

  • prosop de hârtie pe toată lungimea patului;
  • chilot de unică folosință;
  • șervețel de unică folosință pre epilare, împachetat individual;

Terapeutul trebuie să se spele pe mâini și să se dezinfecteze înainte.

2. Aplicarea

Musai, pentru tratamentele aplicate pe zona înghinală și axilă orice terapeut va folosi mănuși de unică folosință.

Pe aceste zone și facial va folosi spatule de lemn de unică folosință, spatule ce nu vor intra în contact cu ceara de 2 ori (se ia ceara din încălzitor, se aplică iar apoi spatula este aruncată). De ce? În zonele unde părul este mai dur, mai negru și mai gros, implicit și rădăcina este la fel, sunt șanse ca în momentul îndepărtării firului de păr, din rădăcină să iasă un firicel de sânge. Acest firicel poate fi luat pe spatulă și introdus în recipientul cu ceară alături de orice altceva ar putea avea clienta: ciupercă, o infecție etc.

În cazul meu, Monica a folosit câteva zeci de spatule.

3. Aplicat produse după epilare

Monica, pe lângă promovarea brandului pe care îl comercializează și în care crede, conduce și o campanie de educare a clientelor care folosesc ceara, dar și a saloanelor cosmetice. Din păcate încă mai există saloane în care multe dintre principiile de bun simț enumerate mai sus sunt încălcate.

Mesajul Monicăi este important în orice societate civilizată. În cazul în care descoperim abateri, ar fi bine să nu mai stăm nepăsătoare. Într-o zi, fetele noastre vor păși într-un salon.

PS: costul de la final a fost doar cu 20% mai mare peste ce plăteam eu de obicei. Pielea mea însă era cu cel puțin 60% mai bine decât în cazul unui epilat cu ceară clasică.

PS2: în ianuarie merg și la un tratament cosmetic pentru ten, diferit față de ce știam eu până acum. Voi reveni cu un scurt feedback atunci.

Dar cum se epileaza mamele cand au nevoie acum de picioare fine ? 🙂

 

Sursa poza

 

1 răspunde

Urmăritori & Pingbacks

  1. […] Întreaga poveste, aici: Se apropie marea petrecere […]

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *